Grof geschilderd landschap

Over Anna

Mijn naam is Anna Adriaansen-Baake, sinds 2014 ben ik officieel vaktherapeut/beeldend therapeut (afgestudeerd aan Hogeschool Zuyd: opleiding vaktherapie, beeldende therapie). Ik merk dat het praten over (psychische) problemen iemand soms gemakkelijk afgaat. Toch kan het maken van een vertaalslag van de oplossing naar het dagelijks leven knap lastig zijn. In mijn eigen leerproces heb ik gezien dat wie ik ben en wat ik doe heel erg herkenbaar is in hoe ik tot een beeldend werkstuk kom. Daarbij ben ik vaak tegen hetzelfde punt aangelopen.

Het hielp mij dat het beeldend werk zichtbaar is en daardoor de oplossing ook concreet kan zijn. Je komt veel dichter bij de essentie en kunt concreter aangeven wat de drempels zijn die je tegenkomt en hoe je erover heen komt. Dat is de reden dat ik als zelfstandige ben begonnen, want ik geloof in mijn vak. De afgelopen jaren heb ik o.a. als beeldend therapeut gewerkt met kinderen (binnen Herlaarhof en Amacura) en volwassenen (binnen Reinier van Arkel). Mijn expertise zit hem in het leren stil staan bij wat je nodig hebt en het van daaruit leren handelen. Daarnaast help ik mensen om te leren omgaan met situaties die anders lopen dan hoe ze het hadden bedacht. Wil je meer weten over mijn werkervaring? Klik dan op het onderstaande Linkedin logo.    

Ik ben een enthousiaste en geduldige therapeut die niet schroomt om humor te gebruiken. Ik sta positief in het leven en graag met beide benen op de grond. Wat mijn manier van werken kenmerkt, is dat ik iemand neem zoals hij is en van daaruit ga kijken naar groeimogelijkheden.

Volwassenen en ouders met een christelijke geloofsovertuiging komen graag naar mijn praktijk, omdat ik zelf christen ben en daardoor de christelijke manier van leven begrijp.  

Wil je graag meer weten? Neem dan contact met me op.

Afbeeldingsresultaat voor logo linkedin

© 2017 Anna Vaktherapie. All Rights Reserved. Designed By JoomLead